Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Fødevarer

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Fødevarer. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Fødevarer

  • Fødevarer er vore mad- og drikkevarer, og selvom det er noget vi et langt stykke han ad vejen i denne del af verden tager for givet, så er der, gennem de senere år, kommet mere fokus på netop fødevarer.
  • Debatten omkring fødevarer drejer sig bl.a. om sundhed, om hvorledes fødevarerne er frembragt, og der er også en dyreetisk vinkel inde over, når der f. eks. er tale om kød.
  • Hvilke krav bør vi stille til vore fødevarer, og hvordan hænger kvalitet og pris sammen? Er det f. eks. god moral at købe buræg, når nu man udmærket godt ved, at burhøns er dyreplageri?
  • Foredrag om fødevarer kigger nærmere på disse diskussioner og spørgsmål.