Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Fodbold

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Fodbold. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Fodbold

  • Fodbold er et spil for to hold på ti markspillere og en målvogter. Man må ikke bruge hænder, og det gælder om at score flest mål.
  • Fodbold er på mange måder hvad regler angår en uhyre simpel størrelse, men måske netop derfor betyder det, at der er plads til et hav af facetter i selve fodboldspillet, som både er fysisk såvel som taktisk betonet, med plads til tunge forsvarskæmper, snu midtbanestrateger og elegante angrebsdriblere.
  • Man kan godt tillade sig at kalde fodbold for nationalsport i Danmark, og til trods for vort lands beskedne størrelse, så lykkedes det rent faktisk for det danske herrelandshold at stryge helt til tops og vinde EM i fodbold i Sverige, 1992.
  • Foredrag om fodbold kan angribe emnet fra mange forskellige vinkler; f. eks. en ren sportslig med fokus på selve spillet, dets historie, dets finesser, strategier og helte og en økonomisk, med luppen rettet mod fodbold som forretning, komplet med sponsorpenge og reklameindtægter, men også mindre flatterende sider, såsom f. eks. match-fixing.