Henter Indhold ...

Jens Smærup Sørensen

Forfatter

Oplev de spændende og humoristiske foredrag af Jens Smærup Sørensen. Foredragene tager typisk udgangspunkt i eget forfatterskab – men kan også omhandle udvalgte forfattere samt kulturen i Danmark. Oplev en spændende foredragsholder.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Beretninger om eget forfatterskab men også om overgangen fra landkultur til bykultur, og hvordan fortællingen er til stede. Både i vores hverdag og i litteraturen. Få en litterær oplevelse med forfatter Jens Smærup Sørensen.

Jens Smærup Sørensen debutterede i 1971 med digtsamlingen, “Udvikling til fremtiden”. Han var i mange år medlem af forlaget Arenas styrelse, har siddet i Kunstfondens litterære tremands-udvalg og været husdramatiker ved Aarhus Teater. Jens Smærup Sørensen har desuden skrevet både romaner, noveller og skuespil. Her kan bl.a. nævnes novellesamlingerne “Breve” (1992) og “Af ord” (1999) samt romanerne “Katastrofe” (1989) og “Kulturlandsbyen” (1996). Hans bog “Mærkedage” blev rost til skyerne af anmelderne og har siden været genstand for mange foredrag også.

  Jens Smærup Sørensen foredrag

  Jens Smærup Sørensen afholder foredrag om følgende emner:

  • Om eget forfatterskab
  • Om overgangen fra landkultur til bykultur
  • Om ”Hjertet slår og slår” – og om fædrene i den gamle verden og deres sønner – og døtre – i den nye verden

  Jens Smærup Sørensen foredrag

  “Jens ” – forfatterforedrag

  • Dette foredrag tager afsæt i Jens Smærup Sørensens anmelderroste selvbiografi, ”Jens” (2018).
  • Jens’ selvbiografi “Jens” udkom i år 2018. Bogen tager afsæt i Jens’ eget liv og de erfaringer, han har gjort undervejs. Fortællingen starter allerede i barndomsårene på landet og slutter i Jens’ nuværende ståsted som forfatter, ægtemand og far.
  • Selvbiografien har fået stor ros fra mange af de kendte medier som Kristeligt Dagblad, Politiken og Berlingske mfl. Her bliver der brugt ord som ‘hjertegribende’, ‘suveræn’, ‘varm’ og ‘spændende’. Jens er “livfuldt indtrængende”!
  • Jens giver i foredraget sit perspektiv på Danmarks udvikling fra sidst i 1940’erne helt frem til i dag – hvor der er sket store og små forandringer i forhold til livet på landet, stormfulde ægteskaber, kønsroller i bås, dialekter og livet som forfatter.
  • Begrebet “mønsterbryder” bliver muligvis ikke sagt direkte af Jens, alligevel kan hans livsfortælling være et billede på netop dette. Jens startede sit liv som en bondedreng, hvor han fra start følte sig anderledes. Derfor valgte han en dag på vej hjem fra gymnasiet at sige stop. Jens gjorde op med dialekten, han valgte studie og bopæl i Aarhus og vågede store ambitioner som forfatter. Du får i dette foredrag en medrivende indsigt i de mange og besværlige bump, der kan være på vejen, når du går imod strømmen og skal stå på egne ben.
  • Er livet lutter lykke, når du har fået kone, børn og et godt job? Jens har igennem sit liv erfaret, at livet fortsat er en rutsjebanetur i de voksnes rækker. I foredraget kommer han blandt andet ind på succesen som forfatter, og hvordan den svinger med pludselige ryk, og bopælen bliver aldrig helt fast, da han har forsøgt at finde sig til rette både i et nedlagt husmandssted på Mors og i Luxembourg langt væk Danmarks kanter.
  • Glæd jer til ærligt og personligt foredrag, hvor Jens skildrer sit liv og samtidig beskriver Danmarkshistorien igennem de forskellige af sine livsfaser, han slår ned i undervejs.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Jens Smærup Sørensen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Jens Smærup Sørensen

Foredragsemner med Jens Smærup Sørensen