Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Videnskabsmand som med sin entusiasme for sit fag giver stof til eftertanke

holger-bech-nielsen-foredrag-foredragsholder-videnskab

Holger Bech Nielsen

Professor i teoretisk højenergifysik ved Københavns Universitet, kendt fra bl.a. medvirken i programmer på tv.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Fantastisk og meget livsbekræftende at lytte til Holger Bech Nielsen."

Lise Bendixen - SKAT Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Holger Bech Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Holger

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Oplev et helt unikt foredrag med den landskendte fysiker Holger Bech Nielsen, der giver stof til eftertanke. Mød manden, der om nogen repræsenterer den danske forskning internationalt - og mød samtidig en mand, der brænder for emnet - og på indlevende og humoristisk vis giver interessen videre til sit publikum. 

Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks bedst kendte videnskabsfolk, der med sin entusiasme for sit fag fanger sine tilhørere og præsenterer sit stof, så selv videnskabeligt materiale bliver gjort tilgængeligt. På samme tid præsenteres også helt ekstreme teorier, der på underholdende vis går over hovedet på de fleste.

Gennem sine foredrag og teorier om superstrengen blev Holger Bech Nielsen landskendt, og han har siden været en tilbagevendende skikkelse i medier og forskellige videnskabelige debatter. Holger Bech Nielsen medvirkede endvidere i filmen “Teorien om alting” fra 2014 og er medlem af både Det Kgl. Danske Videnskabernes Selskab og Det Norske Videnskaps Akademi.

I 2014 udgav Holger Bech Nielsen sammen med Henrik Bohr bogen “Wild and Not So Wild Dreams in Physics”, der tager udgangspunkt i den forskning, som ligger på grænsen mellem, hvad vi ved, og hvad vi ikke ved, samt det vi ikke kan få at vide.

Holger Bech Nielsen er i dag professor ved Niels Bohr Instituttet og er klart en af landets bedst kendte og af befolkningen mest afholdte videnskabsfolk.

Se foredrag med Holger Bech Nielsen

  Holger Bech Nielsen foredrag

  Jagten på de grundlæggende naturlove

  • Titlen dækker over en bred tilgang til foredrag, og Holger Bech Nielsen kan fokusere på forskellige elementer i sine præsentationer.
  • I foredraget præsenteres videnskabens resultater, og Holger Bech Nielsen vil efterfølgende perspektivere disse resultater til nogle af menneskehedens ældste spørgsmål. Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen? Hvad består verdenen, som vi kender den, af?
  • Holger Bech Nielsen fortæller om universets historie og skabelse. Han beretter om nogle af de mere ekstreme teorier – og så leverer han endog et bud på en formel for Guds eksistens.

Referencer

Fantastisk og meget livsbekræftende at lytte til Holger Bech Nielsen.

Lise Bendixen

SKAT

Veltilrettelagt, spændende, over al forventning.

Marianne Raabjerg

Billund Lufthavn A/S

Jeg tror at alle deltagere syntes det var fantastisk at opleve Holger Bech Nielsens entusiasme og ydmyghed omkring sin egen forskning, selvom det nok var de færeste, der kunne følge hans teorier og modeller. Men det var alle jo klar over i forvejen. Nogle tilhørere kunne dog også stille sprøgsmål, der vidnede om, at der var "amatørfysikere" og astronomi-interesserede blandt publikum.

Leif Knudsen

Implement Consulting Group

Jeg vil meget gerne have, at I overbringer en personlig hilsen med tak til Holger Bech Nielsen. Jeg fik lov til at hente ham på banegården og havde et par hyggelige timer sammen med ham, men havde ikke mulighed for at sige ordentlig farvel. Vi var endog meget glade for foredraget - fysikfolkene og især vore rektor, som vi hyldede med foredraget var rigtig glade.

Niels Wittrup Nielsen

Randers Statsskole
Uforpligtende forespørgsel på Holger Bech Nielsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Holger Bech Nielsen

4.75 ud af 5 stjerner

"Fantastisk og meget livsbekræftende at lytte til Holger Bech Nielsen."

Lise Bendixen - SKAT Se alle referencer

Foredragsemner med Holger Bech Nielsen