Henter Indhold ...

Holger Bech Nielsen

Professor i teoretisk højenergifysik ved Københavns Universitet

Oplev et helt unikt foredrag med den landskendte fysiker Holger Bech Nielsen, der giver stof til eftertanke. Mød manden, der om nogen repræsenterer den danske forskning internationalt – og mød samtidig en mand, der brænder for emnet – og på indlevende og humoristisk vis giver interessen videre til sit publikum. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks bedst kendte videnskabsfolk, der med sin entusiasme for sit fag fanger sine tilhørere og præsenterer sit stof, så selv videnskabeligt materiale bliver gjort tilgængeligt. På samme tid præsenteres også helt ekstreme teorier, der på underholdende vis går over hovedet på de fleste.

Gennem sine sine foredrag og teorier om superstrengen blev Holger Bech Nielsen landskendt , og han har siden været en tilbagevendende skikkelse i medier og forskellige videnskabelige debatter. Holger Bech Nielsen medvirkede endvidere i filmen “Teorien om alting” fra 2014, og er medlem af både Det Kgl. Danske Videnskabernes Selskab og Det Norske Videnskaps Akademi.

I 2014 udgav Holger Bech Nielsen sammen med Henrik Bohr bogen “Wild and Not So Wild Dreams in Physics”, der tager udgangspunkt i den forskning som ligger på grænsen mellem, hvad vi ved og hvad vi ikke ved samt det vi ikke kan få at vide.

Holger Bech Nielsen er i dag professor ved Niels Bohr Instituttet og er klart en af landets bedst kendte og af befolkningen mest afholdte videnskabsfolk.

  Holger Bech Nielsen foredrag

  Jagten på de grundlæggende naturlove

  • Titlen dækker over en bred tilgang til foredrag, og Holger Bech Nielsen kan fokusere på forskellige elementer i sine præsentationer.
  • I foredraget præsenteres videnskabens resultater, og Holger Bech Nielsen vil efterfølgende perspektivere disse resultater til nogle af menneskehedens ældste spørgsmål. Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen? Hvad består verdenen, som vi kender den, af?
  • Holger Bech Nielsen fortæller om universets historie og skabelse. Han beretter om nogle af de mere ekstreme teorier – og så leverer han endog et bud på en formel for Guds eksistens.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Holger Bech Nielsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Holger Bech Nielsen

Foredragsemner med Holger Bech Nielsen