Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Finn fortæller og motiverer iværksættere - med konkrete råd til hvordan man får succes

finn-helmer-foredrag

Finn Helmer

Serie-iværksætter og tidligere direktør for GIGA - Inspirerende og lærerige foredrag om det at være iværksætter.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Finn Helmer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Finn Helmer er en foredragsholder med en mission - at bringe inspiration til både iværksættere, ledere og medarbejdere. Finn Helmer foredrag brænder for iværksætteriet, og det kan mærkes i de inspirerende præsentationer. 

Finn Helmer er uden tvivl en af de mest succesrige forretningsfolk i Danmark. Mest berømt er han for det store salg af elektronikfirmaet GIGA til Intel i 2000, for den enorme sum af 10 mia. kr.

Finn Helmer begyndte i Texas Instruments (TI) i 1980, hvorefter han i 1992 fortsatte til GIGA. Her forvandlede han på 8 år virksomheden fra 6 medarbejdere til at have 130 personer ansat og et overskud på 340 mio. kr. Det var denne virksomhed, der siden blev solgt med en stor fortjeneste for de ansatte også.

Sideløbende har Finn Helmer enten selv startet eller været med i opstarten af mere end 40 virksomheder. Han begyndte allerede da han var 7 år. Som 11-årig havde han gang i sin tredje virksomhed omkring biavl, og han er nu også derfor samtidig Danmarks største biavler.

Efter salget af GIGA blev Finn Helmer ansat som direktør for Intel i Danmark. Han har siden arbejdet med en række virksomheder – og stadig med nye opstarter og udviklinger. Finn Helmer har desuden ofte fungeret som rådgiver for virksomheder i opstartsfasen. Fra 2006 til 2010 lavede Finn Helmer en turn around på comX, idet virksomheden gik fra et månedligt drifts underskud på 8,5 mill til driftsunderskud i maj 2007 på 0,5 mill og et månedligt driftsoverskud på 3,2 mill i september 2010.

Finn Helmer foredrag er både inspirerende og lærerige og er især benyttet hos virksomheder og foreninger.

Se foredrag med Finn Helmer

  Finn Helmer foredrag

  Iværksætteri og innovation

  • I dette foredrag fortæller Finn Helmer om de mange muligheder, man som iværksætter har. Han tager her også udgangspunkt i de utallige erfaringer, han har haft på området.
  • Finn Helmer kan med udgangspunkt i GIGA fortælle og motivere iværksættere – og han kan give konkrete råd til, hvordan man får succes. Samtidig giver han et indblik i fremtidens virksomhed og teknologi – og hvilke muligheder og udfordringer alt dette medfører.

  Finn Helmer foredrag

  Virksomhedsledelse

  • Med afsæt I de mange virksomheder Finn Helmer har deltaget i, samler han erfaringer og resultater som giver et mere praktisk bud på hvordan man kan sætte skub i egen virksomhed eller afdelingen. En buket af råd og erfaringer som kan anvendes af alle typer virksomheder, spændende fra den spæde opstart til den fuldt kørende virksomhed. Blot man har ønsket om at vokse samtidig med at man forøger omsætning og indtjening.
  • Den ledelsesform som Finn Helmer anvender, er lidt anderledes end de fleste, men har i mange tilfælde vist sig at virke i praksis. Sigtet med foredraget er at tilhøreren får noget at tage med hjem og afprøve i egen afdeling eller virksomhed. Et friskt pust til lederteamet i virksomheden.
  • Med den erfaring og viden samlet over 35 år er der meget at tale om og over, så det er muligt at tilpasse emnet til den aktuelle situation.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Finn Helmer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Finn Helmer