Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Helle Helle

En af landets helt store forfattere

Helle Helle er en af Danmarks mest anerkendte forfattere, og har vundet flere priser for sit imponerende forfatterskab. Et Helle Helle foredrag er underholdende, inddrager publikum og er fyldt med empati og engagement. Mød en forfatter med stor respekt for sit talent og sin baggrund – en levende fortæller og en dygtig formidler.  

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Helle Helle har i løbet af en række år skabt sig et navn som en af Danmarks nye store forfattere. Hun formår med en saglig realisme at indfange trivialiteten i almindelige menneskers hverdag, hvilket også er en af grundene til bøgernes store popularitet. 

Helle Helle er opvokset i Rødby. Hun er uddannet fra forfatterskolen 1991 og debuterede i 1993. Hun har modtaget en række priser og præmieringer, blandt andet Kritikerprisen, P.O. Enquistprisen, De Gyldne Laurbær og Det Danske Akadedemi. Siden 1993 har Helle Helle udgivet noveller og romaner deriblandt “Rødby-Puttgarden” (2005), “Ned til hundene” (2008), “Dette burde skrives i nutid” (2011) og senest “Hvis det er” (2014). Helle Helle har modtaget De Gyldne Laurbær, Kritikerprisen og PO Enquist-prisen, og hendes bøger er oversat til atten sprog.

Foruden sit virke som forfatter har Helle Helle medvirket som underviser på flere skrivekurser.

Som fortæller forstår Helle Helle at formidle sine tekster og processen bag det at skrive bøger. Helle Helle er en af de mest benyttede forfattere til foredrag om skriveprocesser og eget forfatterskab.

  Helle Helle foredrag

  Foredrag om de

  • Romanen de er en skildring af et mor-datter-forhold. Det er en fortælling om sygdom og kærlighed og om at gå på gymnasiet i begyndelsen af 80erne. Om sprog, der ikke slår til, men alligevel gør det.
  • I foredraget fortæller Helle Helle om sit forfatterskab med hovedvægt på romanen de. Om skriveprocessen. Hvordan bliver en roman til? Og hvorfor bliver den – heldigvis – aldrig som planlagt?

  Helle Helle foredrag

  Helle Helle foredrag om forfatterskab

  • Helle Helle beretter i disse foredrag om sit eget forfatterskab og skrivearbejdet forbundet hermed. Det hele sker med stor variation, skarphed og humor. Derudover kan foredraget også tage udgangspunkt i udvalgte historier eller værker.
  • Helle Helle kan tilpasse sit program til de enkelte arrangementer. Hun kan eksempelvis tale om skriveprocessen, hvordan en bog bliver til, forskellen på at skrive noveller og roman, osv. Ofte kan der også være tale om en bredere gennemgang af egen litteratur.

  Helle Helle foredrag

  Hvis det er

  • Et foredrag på baggrund af Helle Helles nye roman med titlen “Hvis det er”, der udkom i efteråret 2014. Bogen handler  om to vildfarne løbere, der render på hinanden i en stor, jysk skov og via omstændighederne tvinges til at tilbringe weekenden sammen.
  • Helle Helle fortæller om, hvordan romanen blev til, hvorfor den foregår i en skov i Jylland? Hvad skal hovedpersonen med løbesko, der ikke passer, og hvor længe kan man leve af rundstykker og rejer?
  • Endvidere fortæller Helle Helle om skriveprocessen, og hvorfor en roman aldrig bliver, som planlagt.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Helle Helle

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Helle Helle

Foredragsemner med Helle Helle