Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover2

Kom med bag om Helle Helles beundringsværdige værker

Helle Helle Foredrag

Helle Helle

En af landets helt kendte forfattere byder på foredrag med udgangspunkt i diverse titler fra eget forfatterskab.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Helle Helle er en fantastisk forfatter og en fantastisk foredragsholder. Hun er sød og seriøs, har humor og empati. Hun tager ganske enkelt sit publikum med storm. Bedre fås ikke."

Hanne M. Sørensen - Biblioteket Sønderborg Se alle referencer

Derfor skal du booke et foredrag med Helle Helle:

 • Helle Helles spændende foredrag specialiserer sig inden for forfatterskab og skrivearbejdet
 • I sine foredrag tager hun udgangspunkt i bøgerne “De” og “Hvis det er”
 • Helles foredrag får altid positiv feedback af virksomhederne
Uforpligtende forespørgsel på Helle Helle

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Helle

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Helle Helle er en af Danmarks mest anerkendte forfattere, og har vundet flere priser for sit imponerende forfatterskab. Et Helle Helle foredrag er underholdende, inddrager publikum og er fyldt med empati og engagement. Mød en forfatter med stor respekt for sit talent og sin baggrund - en levende fortæller og en dygtig formidler.  

Derfor skal du booke et foredrag med Helle Helle:

 • Helle Helles spændende foredrag specialiserer sig inden for forfatterskab og skrivearbejdet
 • I sine foredrag tager hun udgangspunkt i bøgerne “De” og “Hvis det er”
 • Helles foredrag får altid positiv feedback af virksomhederne

Helle Helle har i løbet af en række år skabt sig et navn som en af Danmarks nye store forfattere. Hun formår med en saglig realisme at indfange trivialiteten i almindelige menneskers hverdag, hvilket også er en af grundene til bøgernes store popularitet. 

Helle Helle er opvokset i Rødby. Hun er uddannet fra forfatterskolen 1991 og debuterede i 1993. Hun har modtaget en række priser og præmieringer, blandt andet Kritikerprisen, P.O. Enquistprisen, De Gyldne Laurbær og Det Danske Akadedemi. Siden 1993 har Helle Helle udgivet noveller og romaner deriblandt “Rødby-Puttgarden” (2005), “Ned til hundene” (2008), “Dette burde skrives i nutid” (2011) og senest “Hvis det er” (2014). Helle Helle har modtaget De Gyldne Laurbær, Kritikerprisen og PO Enquist-prisen, og hendes bøger er oversat til atten sprog.

Foruden sit virke som forfatter har Helle Helle medvirket som underviser på flere skrivekurser.

Som fortæller forstår Helle Helle at formidle sine tekster og processen bag det at skrive bøger. Helle Helle er en af de mest benyttede forfattere til foredrag om skriveprocesser og eget forfatterskab.

Se foredrag med Helle Helle

  Helle Helle foredrag

  Foredrag om de

  • Romanen de er en skildring af et mor-datter-forhold. Det er en fortælling om sygdom og kærlighed og om at gå på gymnasiet i begyndelsen af 80erne. Om sprog, der ikke slår til, men alligevel gør det.
  • I foredraget fortæller Helle Helle om sit forfatterskab med hovedvægt på romanen de. Om skriveprocessen. Hvordan bliver en roman til? Og hvorfor bliver den – heldigvis – aldrig som planlagt?

  Helle Helle foredrag

  Helle Helle foredrag om forfatterskab

  • Helle Helle beretter i disse foredrag om sit eget forfatterskab og skrivearbejdet forbundet hermed. Det hele sker med stor variation, skarphed og humor. Derudover kan foredraget også tage udgangspunkt i udvalgte historier eller værker.
  • Helle Helle kan tilpasse sit program til de enkelte arrangementer. Hun kan eksempelvis tale om skriveprocessen, hvordan en bog bliver til, forskellen på at skrive noveller og roman, osv. Ofte kan der også være tale om en bredere gennemgang af egen litteratur.

  Helle Helle foredrag

  Hvis det er

  • Et foredrag på baggrund af Helle Helles nye roman med titlen “Hvis det er”, der udkom i efteråret 2014. Bogen handler  om to vildfarne løbere, der render på hinanden i en stor, jysk skov og via omstændighederne tvinges til at tilbringe weekenden sammen.
  • Helle Helle fortæller om, hvordan romanen blev til, hvorfor den foregår i en skov i Jylland? Hvad skal hovedpersonen med løbesko, der ikke passer, og hvor længe kan man leve af rundstykker og rejer?
  • Endvidere fortæller Helle Helle om skriveprocessen, og hvorfor en roman aldrig bliver, som planlagt.

Referencer

Helle Helle er en fantastisk forfatter og en fantastisk foredragsholder. Hun er sød og seriøs, har humor og empati. Hun tager ganske enkelt sit publikum med storm. Bedre fås ikke.

Hanne M. Sørensen

Biblioteket Sønderborg

Helle Helles afvæbnende og meget imødekommende facon prægede aftenen. Det var en fornøjelse at opleve en forfatter med stor respekt for sit talent - og sin baggrund. Lyttende men samtidig meget afklaret omkring sin egen stil og udtryksmåde. Det var samtidig en underholdende og "informativ" oplevelse. Helle Helle er meget personlig men aldrig privat. Det har været en af vore meget gode foredragsaftener.

Lisbeth Busk

Holstebro Bibliotek

Vi havde først den indledende kontakt med Athenas, som satte os i direkte kontakt med Helle. Vi fik en rigtig god dialog med Helle Helle om hvad vi ønskede, og det leverede hun til vores absolut fulde tilfredshed. De specifikke ønsker vi havde, tog hun højde for, og hun leverede selv noget, der i høj grad svarede til målgruppen.

Dorrit Færk Møller

Birkerød gymnasium og HF og IB

Flot forberedt - med en flot struktur, som gav publikum gode muligheder for at komme i dialog med Helle.

Bo Basbøll

Jyderup Kulturgruppe

Det var en god oplevelse, vi har fået flere positive tilbagemeldinger. Helle Helle er bare sød, positiv og meget behagelig, at have som foredragsholder. KOK giver Helle Helle den varmeste anbefaling til andre aftenskoler m.v., som ønsker dette foredrag.

Tine Sass

Kreativ Oplysnings Kreds, Skælskør

Helle Helle var meget oplagt og forberedt - virkelig godt foredrag.

Anne Juul Andersen

Herning Bibliotekerne

Helle Helle trak "fulde huse" på Biblioteket i Herning - og vi som arrangører var meget tilfredse og glade for det store fremmøde. Og Helle Helle leverede (som altid) et både interessant og personligt indlæg (i samtaleform) så de fremmødte var glade og tilfredse og fik tilmed mulighed for at få signeret deres bøger også. Alt i alt en god aften på biblioteket!

Tina Daugaard

Herning Bibliotekerne

Helle Helle holdt et fuldstændig fantastisk foredrag om romanen de; veloplagt, professionelt og nærmest magisk!

Pernille Lisborg

Frederikshavn Bibliotek

Fremragende, velforberedt.

Iben Østerbye

Holstebro Bibliotekerne

Det var en rigtig god aften for alle deltagerne. Helle Helle er en virkelig dygtig formidler, og kontakten til publikum gjorde det hele meget levende.

Elin Holen Møller

Slagelse Bibliotekerne

Helt fantastisk.

Lena Nilsson

Guldborgsund-bibliotekerne

Et fremragende foredrag, hvor tilhørerne fik et spændende indblik i forfatterens sproglige univers.

Stig Bondesen

HF & VUC Fyn

Helle er meget professionel og meget klar i sin tale, vi havde en rigtig god aften, folk havde gode spørgsmål til hende som hun også svarede godt på. Hun kom i god tid, det er rart for os som står for arrangementet at der er tid til at snakke inden hun går på.

Joan Larsen

Nordfyns Biblioteker

Fantastisk at møde en så engageret og levende fortæller! Lærerne var meget glade for mødet med en forfatter - et levende menneske bag ordene.

Dorte Østergren-Olsen

CFU, København

Hun er dygtig til at formidle og forklare. Hun havde nogle små anekdoter, som gjorde foredraget endnu mere levende.

Rikke Gammelgaard

Sportsefterskolen SINE

Godt foredrag. Eleverne var meget optaget af det. De stillede gode spørgsmål, og Helle Helle gav gode svar. Alt i alt en fremragende fællestime.

Anders Bach Jensen

Hasseris Gymnasium
Uforpligtende forespørgsel på Helle Helle

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Helle Helle
Helle Helle

5 ud af 5 stjerner

"Helle Helle er en fantastisk forfatter og en fantastisk foredragsholder. Hun er sød og seriøs, har humor og empati. Hun tager ganske enkelt sit publikum med storm. Bedre fås ikke."

Hanne M. Sørensen - Biblioteket Sønderborg Se alle referencer

Foredragsemner med Helle Helle