Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Farshad Kholghi

Forfatter, debattør, skuespiller og foredragsholder

Farshad Kholghi har en helt speciel evne til at forbinde underholdning med mere alvorlige og faglige pointer. Med sine velfunderede meninger og tankevækkende fortællinger kan Farshad tryllebinde sit publikum – uanset alder og branche. Farshad Kholghi foredrag bliver underbygget af hans skuespillermimik i verdensklasse, så publikum både er underholdt, inspireret og opløftet efter en aften i hans smittende selskab. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Farshad Kholghi holder foredrag om selvudvikling, angst, kulturmøder og integration, og alle hans foredrag kan tilpasses jeres arrangement, så I garanteres en opløftende oplevelse og et præcist og motiverende mentalt spark! Der er også mulighed for at vælge et af Farshads populære standard-foredrag.

Bag sig har Farshad Kholghi mere end tyve års erfaring i underholdningsbranchen både som iværksætter og entertainer. Han har medvirket i flere tv-serier og spillefilm, for ikke at nævne de mange teaterforestillinger, musikalske shows og revyer. Derudover er Farshad Kholghi også en ofte anvendt debattør i medierne, ligesom han har skrevet flere bøger og antologier.

I de humoristiske og energiske foredrag giver Farshad Kholghi sine tilhørere en tankevækkende oplevelse med konkrete redskaber og motivationen til at se muligheder frem for udfordringer, tage et personligt ansvar og slå bedre igennem. Selv har Farshad Kholghis liv båret præg af dramatiske forandringer. Han flygtede sammen med sin familie i 1984 til Danmark fra Iran, og her var han nødsaget til at starte forfra med at skabe sig et nyt liv. Den store omvæltning og de mange nye udfordringer gennem flugten fra Iran og det nye liv i Danmark, har  beriget Farshads liv med vigtige erfaringer, der danner fundamentet for hans fortællinger og foredrag.

Farshad Kholghis energiske fortællestil fastholder navnlig det yngre publikum, hvilket har gjort ham til en ofte anvendt foredragsholdere til gymnasier, efterskoler og erhvervsskoler.

  Farshad Kholghi foredrag

  Revolutionen i Iran, du ikke hører om

  • Farshad Kholghi deler løbende filmklip optaget af iranere på sin Facebook-profil, fordi der foregår en semi-revolution i Syd-Iran, hvor bl.a. kvinderne smider tørklædet i protest, og ingen danske medier dækker det. Farshad deler videoerne for at give et autentisk billede af, hvordan hverdagen ser ud for iranere. Det er ikke kun eliten og de intellektuelle, der vil have frihed, det er også folk fra provinsen og landsbyerne, der kræver det. De råber død over den islamiske besættelsesmagt og ønsker et regimeskifte. Og når problemerne i Iran endelig kommer i medierne, så er det den islamiske besættelsesmagts loyalister, som sætter dagsordenen.
  • Men hvorfor er det relevant for os herhjemme, hvad der foregår i Iran? Fordi mange af de problemer, som vi har herhjemme med islamisme og integration kan spores tilbage til det regime, der opstod efter den islamiske revolutionen i Iran i 1979. Og fordi en ny dagsorden i Iran – demokrati eller militærdiktatur – vil påvirke integrationen herhjemme.
  • Foredraget er en kombination af Farshads oplæg og en efterfølgende Q&A. Kernen i foredraget er at stille kritiske spørgsmål til vores egen mangel på historie og viden. Skolelever kender ikke til den iranske revolution. Vi skal vide mere! Det er denne mangel på oplysning og historieløshed der gør, at vi ikke forstår, hvad der foregår ude i verden. Foredraget handler om Iran, men også om grunden til, hvorfor vores medier ikke dækker det.
  • Foredraget er særligt oplagt til folk, der arbejder med journalistik men også universiteter, kulturforeninger og alle, der har en interesse i verden omkring os.

  Farshad Kholghi foredrag

  Gennemslagskraft og kropssprog

  • Farshad Kholghi har gennem årene holdt en lang række succesfulde foredrag om gennemslagskraft og kropssprog.
  • I foredraget her tager Farshad Kholghi afsæt i det at stå på scenen, og lærer jer, hvordan I kan erobre jeres publikum. Et særdeles underholdende foredrag, hvor Farshad spiller flere forskellige typer og viser, hvor meget de små detaljer betyder for vores måde at optræde på, også i hverdagen. Hvor vigtigt vore positur er, lukket, åben eller neutral, og hvordan den påvirker omgivelserne.
  • Farshad fortæller om sin lange teaterkarriere og dens op- og nedture, men hele tiden med fokus på kropssproget som en faktor, der hjælper jer til at spille bedre sammen på arbejdspladsen eller bryde igennem i undervisningen.

  Farshad Kholghi foredrag

  Politisk ukorrekthed

  • Farshad Kholghi er med i Kerteminderevyen 2018 og er i den forbindelse blevet kaldt en racist. Dog kun af nogle få mennesker, men han synes alligevel, at det er en kedelig tendens, at folk bliver krænket over hvad som helst. Vi er begyndt at dele ord op i gode og dårlige ord, i USA går man tilbage i historien, fjerner statuer, fjerner ord i klassikere, og det samme i Sverige og mange andre steder i verden.
  • Der er opstået en slags godhedens fascisme, der ikke passer med tanken om demokrati og en åben debatform. For hvem skal afgøre, hvad der er rigtigt og  forkert? Så længe vi er beskyttet af lovgivning, så er det den, som vi skal stole på kan beskytte os.
  • Den nye tendens af politisk korrekthed er farlig for kunstnere, der som Farshad lever af at udtrykke sig, men også for resten af samfundet og vores måde at tænke på. Hvis vi sletter historien, så gentager vi bare de samme fejltagelser. Vi skal læse historien på godt og ondt.
  • Farshad Kholghi er selvsagt imod racisme, men han vil gerne have lov til at tage karikaturer op og diskutere dem. Politisk korrekthed gør, at der opstår et vanvittigt og uhyggeligt modtræk senere hen. I foredraget tager Farshad denne debat op: Han kæmper for kunstnerens ret til at udtrykke sig. Vi skal ikke lukke munden på folk, men diskutere de kritiske ting.

  Farshad Kholghi foredrag

  Bliv integreret på én aften –  en guide til effektiv integration og demokratisk dannelse – baseret på 30 års personlige erfaringer

  • Den stigende flygtningestrøm vil ændre på de demografiske forhold i Danmark. De danske demokratiske samfund og dets normer vil blive udfordret. Og derfor mener Farshad Kholghi, at vi nu især har brug for en håndgribelig og virkelighedsnær agenda for den effektive integration og demokratiske dannelse af de nyankomne.
  • I dette foredrag kommer Farshad Kholghi med specifikke forslag og langsigtede løsningsmodeller til, hvordan man med sin sunde fornuft løser den konstante udfordring: integrationen. Foredraget fokuserer især på den demokratiske dannelse, forandringsparatheden, den danske humor, sproget, kulturforståelsen, venskabet og naboskabet.
  • Foredraget retter sig primært til lærere og undervisere, politiet, flygtninge, de sociale myndigheder, arbejdsgivere, og engagerede borgere, og er hverken venstreorienteret eller højreorienteret; men blot velorienteret.

  Farshad Kholghi foredrag

  Du kan flytte bjerge!

  • “Du kan flytte bjerge!” er et humoristisk og autentisk foredrag, der på enkel vis inspirerer os til at slippe vanen og se på forandringer som muligheder fremfor forhindringer.
  • Farshad Kholghi benytter visuelle og underholdende fortællinger til at illustrere de forandringer, han selv har oplevet, privat som professionelt. Forandringer han stadig gennemgår i dag.

  Farshad Kholghi foredrag

  Rødgrød med fløde

  • I dette foredrag fortæller Farshad om sin flugt fra sit krigsramte hjemland til hans første møde med en dansk familie.
  • Det er en særdeles morsom, gribende og lærerig fortælling om flugt, krig og tilværelsen i et nyt land, der skabte tryghed men også mange udfordringer.
  • Farshad Kholghi har optrådt med foredraget i over ti år, som er hans mest eftertragtede.

  Farshad Kholghi foredrag

  Hver mand sin lykkepille…

  • I dette livsbekræftende foredrag fortæller Farshad Kholghi om den tabubelagte folkesygdom, som mere end 300.000 danskere lider af, nemlig angst.
  • Han blev i 2001 selv ramt af angst, og det blev en langvarig kamp at slippe ud af dens favntag.
  • Foredraget er en åbenhjertig og sørgmunter beretning baseret på Farshads egne oplevelser med angst, der også skaber inspiration til livsglæde.

  Farshad Kholghi show

  Kholghi & Keisers Juleshow

  • Sammen med entertainer, foredragsholder, journalist og tv-vært Mads Keiser er Farshad Kholghi nu klar med juleunderholdningen. Det er løjer og julesange for voksne. Det er nissequiz og sandheden om, hvad der egentlig skete i stalden. Det er masser af ho-ho-ho og Rudolf med Den Røde Tud. Det er underholdning, når det er sjovest.
  • De to erfarne herrer har skruet et show sammen, der på sin helt egen måde svinger mellem stand up comedy, sang og musik, vanvittige historier og fjogede syng-med indslag.
  • Showet er oplagt til julefrokoster, firmafester og julehygge – eller bare som en virkelig overraskende mandelgave. Kholghi & Keiser er dermed også det perfekte indslag til firmaevents, konferencer, seminarer, kundemøder, festmiddage, generalforsamlinger osv., og showet målrettes gerne efter arrangement og kundens ønsker.
  • Så book nu – og undgå voldsom trængsel og alarm!
  • Varighed (uden pause) 30-60 min., alt efter arrangementets karakter.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Farshad Kholghi

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Farshad Kholghi

Foredragsemner med Farshad Kholghi