Henter Indhold ...

Farshad Kholghi

Forfatter, debattør, skuespiller og foredragsholder

Farshad Kholghi har en helt speciel evne til at forbinde underholdning med mere alvorlige og faglige pointer. Med sine velfunderede meninger og tankevækkende fortællinger kan Farshad tryllebinde sit publikum – uanset alder og branche. Farshad Kholghi foredrag bliver underbygget af hans skuespillermimik i verdensklasse, så publikum både er underholdt, inspireret og opløftet efter en aften i hans smittende selskab. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Farshad Kholghi holder foredrag om selvudvikling, angst, kulturmøder og integration, og alle hans foredrag kan tilpasses jeres arrangement, så I garanteres en opløftende oplevelse og et præcist og motiverende mentalt spark! Der er også mulighed for at vælge et af Farshads populære standard-foredrag.

Bag sig har Farshad Kholghi mere end tyve års erfaring i underholdningsbranchen både som iværksætter og entertainer. Han har medvirket i flere tv-serier og spillefilm, for ikke at nævne de mange teaterforestillinger, musikalske shows og revyer. Derudover er Farshad Kholghi også en ofte anvendt debattør i medierne, ligesom han har skrevet flere bøger og antologier.

I de humoristiske og energiske foredrag giver Farshad Kholghi sine tilhørere en tankevækkende oplevelse med konkrete redskaber og motivationen til at se muligheder frem for udfordringer, tage et personligt ansvar og slå bedre igennem. Selv har Farshad Kholghis liv båret præg af dramatiske forandringer. Han flygtede sammen med sin familie i 1984 til Danmark fra Iran, og her var han nødsaget til at starte forfra med at skabe sig et nyt liv. Den store omvæltning og de mange nye udfordringer gennem flugten fra Iran og det nye liv i Danmark, har  beriget Farshads liv med vigtige erfaringer, der danner fundamentet for hans fortællinger og foredrag.

Farshad Kholghis energiske fortællestil fastholder navnlig det yngre publikum, hvilket har gjort ham til en ofte anvendt foredragsholdere til gymnasier, efterskoler og erhvervsskoler.

  Farshad Kholghi foredrag

  Bliv integreret på én aften –  en guide til effektiv integration og demokratisk dannelse – baseret på 30 års personlige erfaringer

  • Den stigende flygtningestrøm vil ændre på de demografiske forhold i Danmark. De danske demokratiske samfund og dets normer vil blive udfordret. Og derfor mener Farshad Kholghi, at vi nu især har brug for en håndgribelig og virkelighedsnær agenda for den effektive integration og demokratiske dannelse af de nyankomne.
  • I dette foredrag kommer Farshad Kholghi med specifikke forslag og langsigtede løsningsmodeller til, hvordan man med sin sunde fornuft løser den konstante udfordring: integrationen. Foredraget fokuserer især på den demokratiske dannelse, forandringsparatheden, den danske humor, sproget, kulturforståelsen, venskabet og naboskabet.
  • Foredraget retter sig primært til lærere og undervisere, politiet, flygtninge, de sociale myndigheder, arbejdsgivere, og engagerede borgere, og er hverken venstreorienteret eller højreorienteret; men blot velorienteret.

  Farshad Kholghi foredrag

  Du kan flytte bjerge!

  • “Du kan flytte bjerge!” er et humoristisk og autentisk foredrag, der på enkel vis inspirerer os til at slippe vanen og se på forandringer som muligheder fremfor forhindringer.
  • Farshad Kholghi benytter visuelle og underholdende fortællinger til at illustrere de forandringer, han selv har oplevet, privat som professionelt. Forandringer han stadig gennemgår i dag.

  Farshad Kholghi foredrag

  Rødgrød med fløde

  • I dette foredrag fortæller Farshad om sin flugt fra sit krigsramte hjemland til hans første møde med en dansk familie.
  • Det er en særdeles morsom, gribende og lærerig fortælling om flugt, krig og tilværelsen i et nyt land, der skabte tryghed men også mange udfordringer.
  • Farshad Kholghi har optrådt med foredraget i over ti år, som er hans mest eftertragtede.

  Farshad Kholghi foredrag

  Hver mand sin lykkepille…

  • I dette livsbekræftende foredrag fortæller Farshad Kholghi om den tabubelagte folkesygdom, som mere end 300.000 danskere lider af, nemlig angst.
  • Han blev i 2001 selv ramt af angst, og det blev en langvarig kamp at slippe ud af dens favntag.
  • Foredraget er en åbenhjertig og sørgmunter beretning baseret på Farshads egne oplevelser med angst, der også skaber inspiration til livsglæde.

  Farshad Kholghi show

  Kholghi & Keisers Juleshow

  • Sammen med entertainer, foredragsholder, journalist og tv-vært Mads Keiser er Farshad Kholghi nu klar med juleunderholdningen. Det er løjer og julesange for voksne. Det er nissequiz og sandheden om, hvad der egentlig skete i stalden. Det er masser af ho-ho-ho og Rudolf med Den Røde Tud. Det er underholdning, når det er sjovest.
  • De to erfarne herrer har skruet et show sammen, der på sin helt egen måde svinger mellem stand up comedy, sang og musik, vanvittige historier og fjogede syng-med indslag.
  • Showet er oplagt til julefrokoster, firmafester og julehygge – eller bare som en virkelig overraskende mandelgave. Kholghi & Keiser er dermed også det perfekte indslag til firmaevents, konferencer, seminarer, kundemøder, festmiddage, generalforsamlinger osv., og showet målrettes gerne efter arrangement og kundens ønsker.
  • Så book nu – og undgå voldsom trængsel og alarm!
  • Varighed (uden pause) 30-60 min., alt efter arrangementets karakter.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Farshad Kholghi

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Farshad Kholghi

Foredragsemner med Farshad Kholghi