Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Familiestrukturer

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Familiestrukturer. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Familiestrukturer

  • Herhjemme betragter man nogle gange den klassiske kernefamilie med far, mor, et par børn og gerne en hund, hvis det skal være helt rigtigt, som den traditionelle familiestruktur.
  • Sandheden er selvfølgelig, at der findes en mængde forskellige familiestrukturer i dag, fra enlige mødre over homoseksuelle par til store familier, der bor under samme tag, f. eks. i en art kollektiv.
  • Hvad karakteriserer forskellige familiestrukturer og hvordan adskiller dig sig fra hinanden? Hvad er fordelene ved de forskellige familiestrukturer, og hvad kan de lære af hinanden?
  • Foredrag om familiestrukturer ser nærmere på den slags spørgsmål og forsøger at byde ind med nogle svar.