Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Facilitator

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Facilitator. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Facilitator

  • Facilitor og facilitering handler typisk om mødeledelse, hvor en facilitator kan sammenlignes lidt med en ordstyrer eller dirigent.
  • En del af faciliteringsopgaven vil også typisk bestå i at have forberedt de former samtalen, mødet, forhandlingen skal foregå under, så alting glider så perfekt som muligt.
  • Hvad er god facilitering, hvad kendetegner den gode facilitator? I hvilke situationer er der brug for facilitering og hvor stor forskel er der på facilitatorrollen fra situation til situation?
  • Foredrag om facilitor kigger nærmere på emnet.