Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Facebook

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Facebook. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Facebook

  • Facebook er verdens mest populære online sociale medie, og det anvendes dagligt af millioner af mennesker verden over. Også i Danmark er Facebook meget populært.
  • Facebook giver folk mulighed for at oprette personlig profil, med tekster, billeder, videoer, for så efterfølgende at kommunikere med folk, både i privat og offentlig regi.
  • I de senere år har Facebook også været under kritik, for i hvor høj grad gemmer Facebook f. eks. på personlige oplysninger, og i hvor høj grad anvendes disse i forhold til reklameprofiler? Hvilke rettigheder har man på Facebook, og hvor klager man, hvis man er utilfreds med noget?
  • Foredrag om Facebook vil typisk tage fat på emner som disse, og måske også beskæftige sig med Facebooks rolle i forhold til samfundet, til den politiske debat, til børn og unge, kunst og kultur, etc.