Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Evolution

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Evolution. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Evolution

  • Evolution er læren om hvordan arveanlæg sammensættes og ændres over generationer, hvordan arter opstår og udvikler sig gennem tid gennem naturlig selektion.
  • Den moderne evolutionsteori tilskrives den engelske videnskabsmand, Charles Darwin, der i Arternes oprindelse, udgivet 1859, beskrev den naturlige selektion. Han fremlagde også siden den teori, at mennesket nedstammer fra aberne.
  • Læren om evolution betragtes som sund videnskab, men visse steder i f. eks. Amerika, har især reaktionære kristne i nyere tid vist modstand mod teorien. Men kan derfor godt hævde, at læren om evolution også (stadig) har en politisk og religiøs slagside.
  • Foredrag om evolution tager fat i alle disse spørgsmål og kan angribe emnet fra mange forskellige vinkler.