Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Europa

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Europa. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Europa

  • Europa er et af verdens syv kontinenter, et kontinent bestående af en række forskellige nationer. Der knytter sig en stor mængde historie til Europa, ikke mindst fordi forskellige europæiske lande har været i krig med hinanden op gennem historien, flere af dem flere gange.
  • Kan man tale om sådan noget som en fælles europæisk ånd og kultur, eller er de forskellige nationer i Europa dybest set for forskellige?
  • Når man taler Europa, så er det svært ikke også at tale EU, det europæiske samarbejde. Det er selvsagt en diskussion med masser af politik og økonomi involveret. Hvilke lande er en del af EU, hvilke er ikke? Og hvilke skal måske være det? Og hvorfor er det i det hele taget sådan?
  • Foredrag om Europa kan både arbejde med en historisk vinkel, en kulturel, en politisk, en økonomisk. Europa er et kæmpe emne, så der findes selvsagt også mange foredragsmuligheder.