Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Erik Harr

Drop møde- eller konferencelokalet til fordel for den friske luft! Brug naturen som samtalerum.

Erik Harr

Erik Harr

Direktør, forfatter og ledelsesrådgiver. Årets Leder 2019 kåret af lederforeningen i Dansk Journalistforbund

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Erik Harr

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Erik er en meget erfaren foredragsholder og workshopleder. Siden 2004 har han skrevet bøger og holdt foredrag inden for ledelse, organisationsudvikling og kommunikation.

I sin seneste bog SKOVEN SOM SAMTALERUM (november, 2020) beskriver han, hvordan vi kan bruge naturen til leder- og gruppeudvikling. Ikke mindst i corona-tiden har man oplevet værdien af at komme ud at gå – og virkelig tale sammen!

I skal opleve Eriks foredrag, der med masser af eksempler og smukke billeder fra den danske natur giver enhver lyst til at komme ud i skoven og blive bedre til at have den gode samtale. I både bog og foredraget lærer I, hvordan vi får den gode samtale til at fungere på arbejdspladsen eller i fritidslivet.

Bogen er inspirereret af Eriks lederprogram Din Camino – find vejen i dit lederskab, hvor han igennem årene har haft flere hundrede ledere, medarbejdere og grupper ud at vandre og arbejde med deres måde at samtale om udfordringer eller udvikling.

Han blev i 2019 kåret som Årets Leder af lederforeningen i Dansk Journalistforbund og har 20 års erfaring som top- og mellemleder. Han er oprindeligt uddannet cand.mag. og har en diplomuddannelse i ledelse.

Se foredrag med Erik Harr
Erik Harr foredrag

SKOVEN SOM SAMTALERUM

Hør hvordan vi kan bruge vandringen til refleksion og bindeled mellem hinanden. Mange filosoffer og kunstnere er gennem tiden blevet inspireret af naturen, og Erik trækker trådene op til i dag.

Vi taler om ’skovbadning’, og Erik fortæller om at blive ’beruset af bladene’, og hvorfor det er blevet så trendy i Japan og på den amerikanske vestkyst at komme ud i det grønne. Vi har masser af muligheder i Danmark med tæt adgang til skov og natur.

Lær en masse metoder til at få den gode samtale til at fungere. Bliv en bedre fortæller, lytter og dialogpartner efter at have hørt Eriks konkrete råd og inspirerende pointer. Eksemplerne er relevante for enhver gruppe eller arbejdsplads.

Kort sagt: Drop møde- eller konferencelokalet til fordel for den friske luft! Skoven som samtalerum er velegnet til alle grupper eller arbejdspladser.Så det er bare med at komme ud i naturen og få talt om det, der er vigtigt for jer.

Skovene i Danmark og eksempelvis det sydlige Sverige giver os masse muligheder for netop dette. Der sker nemlig noget med kroppen og sindet, når vi bevæger os i almindelig gang i den friske luft. Heldigvis

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Erik Harr

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Erik Harr