Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Erhverv

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Erhverv. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Erhverv

  • De fleste mennesker har brug for et erhverv, et arbejde af en slags, dels for at tjene til huslejen og mad på bordet, men i mange tilfælde også fordi erhvervet kan være en vigtig del af et menneskes identitet.
  • Der findes selvsagt mange forskellige erhverv, nogle bedre betalt end andre, nogle forbundet med mere prestige end andre. Hvilke erhverv er prestigefyldte og godt betalt, og hvilke er ikke? Hvorfor skal det være sådan?
  • Snakker man erhverv, så må man også tale om emner så som arbejdsforhold og løn, men også sådan noget som forhold til eventuelle kolleger er væsentligt.
  • Foredrag om erhverv kan handle om mangt og meget med relation til arbejdsliv og erhverv – det er mildt sagt et stort emne.