Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Foredrag om digitalisering

En digital verden

Tilbage til blog

8. september 2020

Tal fra Digitaliseringsstyrelsen viser, at 4,4 millioner danske borgere er tilmeldt digital post fra det offentlige. Ifølge Danmarks Statistik udgjorde e-salg en fjerdedel af af omsætningen for virksomheder med over 5 ansatte i 2018. Det er ikke forfærdeligt længe siden, vi fik vores post i brevform, musik på CD’er og likes i virkeligheden, men de fås nu i digital udgave – og alt tyder på, at endnu mere er ved at blive digitaliseret.

Hvor teknologien er på vej hen kan være svært at spå om, men vi har fire bud på foredragsholdere, der kan fortælle hvad fremtiden bringer, hvilke konsekvenser vi møder og hvordan vi tilpasser os i en tiltagende digitaliseret verden.

Lykke Møller Kristensen om digital adfærd
Tidligere redaktør og uddannelseschef Lykke Møller Kristensen har igennem hele sin karriere haft særlig fokus på branding og kommunikation på digitale platforme. Hun har skrevet bøger om børns forhold til sociale medier, og byder nu på både råd og viden om digital adfærd i sine foredrag.

I foredraget 12 råd til digital adfærd og dømmekraft er Lykkes formål at forbedre publikums digitale liv med 12 tips baseret på brugerindsigt, hendes analytiske baggrund og mange års personlig erfaring med emnet.

Søren Schultz Hansen om digitale indfødte
Såkaldte shitstorms, fake news og Twitter-demokrati – digitaliseringen har allerede fået indflydelse på det politiske system både nationalt og globalt. Erhvervsforsker Søren Schultz Hansen har indsamlet empiri om “digitale indfødte” – altså skoleelever, studerende og unge ansatte samt deres ledere – i 10 år.

Søren afslører sine fund og garanterer aha-oplevelser i foredraget Digitale indfødte, hvor han fortæller om børn og unges forhold til den digitale verden.

Imran Rashid om børn og den sunde digitalisering
Speciallæge, IT-iværksætter og forfatter Imran Rashid kombinerer sin viden som mediciner med sin baggrund som innovationschef. Han har været med til både at lancere nationale og internationale digitale sundhedsløsninger og hans fokusområde er, hvordan digitaliseringen påvirker vores fysiske og mentale sundhed.

I foredraget Børn og den sunde digitalisering fortæller Imran, hvordan nyere teknologi påvirker børn og unge, og hvordan man håndterer det som forælder. Imran giver råd til, hvordan man faciliterer et sundt forhold til teknologi for sine børn.

Tim Frank Andersen om fremtidens teknologi
IT-iværksætter Tim Frank Andersen har arbejdet med interaktive medier i 20 år og var IT-ekspert på Go’ Morgen Danmark i 8 år. Han har udviklet internetstrategier for nogle af Danmarks største virksomheder og er lige nu daglig partner og bestyrelsesformand i In2media. 

I foredraget Den digitale eksplosion – fremtidens teknologi fortæller Tim, hvor teknologien er på vej hen og hvad vi kan forvente at se indenfor de næste 3-5 år. Tim kommer både ind på udviklingens konsekvenser og muligheder.

Vi har mange flere foredragsholdere, der fortæller om digitalisering. Se mere på dette link.

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.