Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Empowerment

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Empowerment. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Empowerment

  • Empowerment er blevet det, man kalder for lidt af et plusord, et begreb, der bruges i flere forskellige sammenhænge, uden at den egentlige betydning altid er lige klar.
  • Typisk handler empowerment om en personlig udvikling, der gør det enkelte menneske i stand til at træffe og udføre egne beslutninger, uden at være alt for afhængig af andres meninger eller beslutninger.
  • Hvad er empowerment egentlig for en størrelse? Hvad ligger der i begrebet og hvordan benyttes det i forskellige sammenhænge?
  • Foredrag om empowerment kigger nærmere på det populære plusord og prøver at trænge ind i betydningen.