Henter Indhold ...

Foredragsholdere om Tyskland

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Tyskland. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Tyskland

  • Tyskland er i dag Europas mest folkerige republik med mere end 80 mio. indbyggere. De tyske stater var i både middelalderen og renæssancen nogle af de mest mægtige og havde enorm indflydelse under det Tysk-romerske Rige.
  • Tyskland, som vi kender det i dag, blev samlet som nation i 1871, og oplevede i første halvdel af det 20. århundrede at være hovedperson i de to verdenskrige, der efterlod landet forarmet. Men i løbet af den sidste halvdel af det 20. århundrede blev nationen igen en af verdens stærkeste økonomier.
  • Foredrag om Tyskland kan være om dele af Tysklands historie, eller det kan være med fokus på den Tyske politiske og økonomiske udvikling. Tysklands økonomi spiller en stor rolle for Danmark, så mange erhvervsrettede foredrag kan også omhandle Tyskland og dets indvirkning på dansk økonomi.