Henter Indhold ...

Tyrkiet

Foredragsholdere om Tyrkiet

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Tyrkiet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Tyrkiet

    • Tyrkiet ligger på grænsen imellem Europa og Mellemøsten med territorier begge steder. Det er derfor også centrum for debatten vedrørende landets tilhørsforhold – om det skal være en del af EU.
    • Med sine 70 mio. indbyggere vil det blive en markant spiller på det europæiske marked. Den største by er Istanbul, der bærer lange historiske rødder som en af verdens mægtigste byer under navnet Konstantinopel.
    • Foredrag om Tyrkiet kan omhandle Tyrkiets historie, Tyrkiets politik og Tyrkiets situation i dag. Disse foredrag vil give en bred forståelse for Tyrkiets betydning, og fremtid.
    • Et foredrag om Tyrkiet kan også omhandle kulturen, eller andre aspekter, som kan være relevante for virksomheder, der enten handler eller skal handle med Tyrkiet.