Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Terrorisme

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Terrorisme. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Terrorisme

  • Begrebet terrorisme omfatter forskellige tiders forsøg på at gennemtvinge ændringer i samfundet igennem voldeligt pres på regeringer og civilbefolkningen. Den moderne terrorisme var i første omgang tæt knyttet til israelere, der benyttede det til at fjerne engelske tropper fra landet.
  • Siden hen er det blevet forbundet med de afrikanske og mellemøstlige nationers oprør og siden hos revolutionære bevægelser i Europa. I dag forbindes det især med Al-Qaeda og muslimsk fanatisme. Men der findes en række eksempler igennem historien på terrorisme, som der i foredrag kan fokuseres på.
  • Foredrag om terrorisme kan specificeres til foredrag om truslen fra terrorisme samt dens historie, foredrag om journalister, der færdes i egne præget af terrorisme, eller det kan være foredrag fra eksperter i terrorisme eller politikere, der har en baggrund i kampen imod terrorisme.