Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Stress

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Stress. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Stress

  • Et af de mest efterspurgte emner er uden tvivl området stress. Stress optager mange mennesker i dag, og flere og flere virksomheder får fokus på området, da resultatet af en ordentlig stresspolitik både kan ses på medarbejdernes selvværd, humør, arbejdsvilje, sygefravær og også på virksomhedens bundlinje.
  • Foredrag om stress kan specificeres til foredrag om symptomer på stress, foredrag om årsager og virkninger af stress, eller det kan gøres i form af kursusdage, hvor der graves dybere i de enkeltes behov.
  • Foredrag og kurser om stress og stresshåndtering er naturligvis alvorlige emner – men mange foredragsholdere formår på dygtig vis at blande de konkrete redskaber og øvelser med humoristiske indlæg, der også ligger vægt på ord som trivsel og humor som modvægt til stress.
  • Foredrag om stress er derfor velegnet for virksomheder, men også for institutioner med højt stress niveau.