Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Selvtillid

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Selvtillid. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Selvtillid

  • Selvtillid er en grundlæggende styrke hos mennesker. Det er en nødvendighed for glæde, livskvalitet og performance. Derfor er der også stor efterspørgsel efter både kurser og foredrag om selvtillid rundt i landet, både fra institutioner, åbne arrangement afviklere, og virksomheder.
  • Ligesom motivation, personlig gennemslagskraft og begejstring er selvtillid vigtigt både på og udenfor arbejdspladsen. Flere og flere virksomheder benytter foredrag om selvtillid til at styrke arbejdspladsen og medarbejderne.
  • Foredrag om selvtillid benyttes således også i forbindelse med arbejdspladser, der er præget af mobning eller et hårdt pres udefra – ofte i form af tæt kontakt med kunder.
  • Her kan du finde nogle af landets bedste foredragsholdere om selvtillid, som vil sikre, at I får et foredrag som er sjovt, udfordrende og lidt grænseoverskridende for nogle.