Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Salg

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Salg. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Salg

  • Salg er i dag en integreret del af de fleste menneskers liv – både igennem arbejde og privat. Men især indenfor den private sektor er salg central for virksomhederne.
  • Foredrag om salg kan enten være introducerende og derved give et bredt overblik over salgsredskaber og samtidig arbejde med den mentalitet, som også er nødvendig for at kunne skabe gode salg. Det kan også være decideret salgstræning. Foredrag om salg kan derfor tilrettes til målgruppen, som kan være alt fra nye sælgere i mindre virksomheder, til erfarne sælgere der vil viderebygge på deres salgskompetencer.
  • Foredragene kan også være rettet imod mere erfarne sælgere, der har brug for inspiration til at videreudvikle deres evner og viden. Bliv inspireret af de bedste foredragsholdere indenfor salg og salgstræning.