Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Reklame

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Reklame. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Reklame

  • Virksomheder benytter reklamer til at ramme kundegruppen – om det så er forbrugeren eller andre virksomheder. Dette kan igennem forskellige kanaler, fra massemedierne til plakater og direct-marketing.
  • Reklame er med til at øge interessen for virksomheden og dens produkter og er en nødvendighed på et marked, hvor forskellige firmaer forsøger at adskille sig. Der kan med reklame henvises til enkelte kampagner og produkter eller det kan være med fokus på fremtidens reklame. Det er netop igennem reklamer at en virksomhed kan opnå et ”brand”, og derved få skabt et vist image.
  • Foredrag om reklame kan fokusere på forskellige delelementer og give både store og små virksomheder redskaber til deres fortsatte reklame. Det kan være inspirerende foredrag om reklame generelt, branding eller kampanger.
  • Her finder du landets førende foredragsholdere indenfor reklame.