Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Rejser

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Rejser. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Rejser

  • Der er stort set altid stor interesse og efterspørgsel efter foredrag om rejser – det kan være traditionelle rejsebeskrivelser fra eksotiske rejsemål, men oftere er det beretningen fra rejser, der er helt usædvanlige.
  • Det drejer sig om rejser, der fokuserer på det fysiske og eventyret til lukkede samfund med tilhørende debat om rettigheder og menneskesyn ud til helt ekstraordinære rejser, der måske ikke engang begrænser sig til Jorden.
  • Foredrag om rejser og rejsebeskrivelser har altid været meget populære. Det kan være til kulturelle institutioner som biblioteker, oplysningsforbund og menighedsråd – men det kan også være rejser, der har til formål at inspirere erhvervslivet igennem ord som forandring, samarbejde og motivation.
  • Her finder du landets førende foredragsholdere indenfor rejser, der hver især har været på deres egen helt fantastiske rejse, og som nu gerne vil dele deres oplevelser og opdagelser med verdenen.