Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Racisme

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Racisme. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Racisme

  • Med racisme henvises til den negative forskelsbehandling af folk med forskellig etnisk herkomst og såkaldt biologisk race. Det er typisk rettet imod bestemte grupper, der ofte er udsatte på grund af både udseende, kultur eller religion.
  • Racisme har spillet en stor rolle i de fleste lande – og det har især været fremhævet i forskellige tidsperioder i den vestlige verden – både i USA og i Europa. Der er igennem historien adskillige eksempler på racistiske problemer.
  • Foredrag om racisme er ofte relateret til emner indenfor integration og indvandring – enten i Danmark eller uden for landets grænser. Det kan også være historiske gennemgange af racistiske tendenser i forskellige dele af historien eller målrettede foredrag om racisme rettet imod løsningen af racistiske problemstillinger på arbejdspladser og i samfundet. Derfor kan et foredrag om racisme være ideelt for virksomheder, for at sikre sig at intet personale føler sig forskelsbehandlet, og sikre at fremtidige problemer kan blive undgået.