Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Peptalks af motiverende foredragsholdere

Du finder på denne side inspirerende og motiverende foredragsholdere, der alle kan give en stærk peptalk til dit arrangement. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

 

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

 

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Peptalk

  • Peptalk er motiverende foredrag med en høj underholdningsværdi. Her er typisk fuld fart over feltet, men det er mere end bare underholdning, idet det samtidig motiverer tilhørerne og giver dem redskaber til at holde gejsten oppe.
  • Peptalkere er meget efterspurgte enten ved fyraftensmøder, hvor man ønsker at give en gruppe medarbejdere ny energi til den kommende tid, eller som indledning eller afslutning ved større konferencer og forsamlinger.
  • Peptalk er simpelthen ny og forfriskende energi til de forsamlede. Det er ofte nogle af de mest levende foredrag, humøret er højt, og det typisk den type foredrag, der giver de højeste evalueringer og karakter hos de deltagende.