Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Motivation

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Motivation. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Motivation

  • Foredrag om motivation og peptalk er en god måde for en gruppe mennesker – enten en arbejdsgruppe, en hel arbejdsplads eller deltagere til et projekt eller konference – til at blive inspireret på.
  • Det kan være motivation til enten at fortsætte det gode arbejde eller at genfinde en interesse for sit fag og sin personlige udvikling. Motivation er det centrale element i alt, hvad vi gør – det er bevæggrunden til at komme i gang og gennemføre projekter.
  • Her er typisk tale om et meget underholdende foredrag, der for deltagerne op af stolene og giver dem motivation til at fortsætte. Foredragen kan både gøres med meget og lidt deltagelse fra tilhørerne i form af små øvelser.
  • Foredrag om motivation er gode til eksempelvis virksomheder, der vil motivere deres medarbejdere – enten endnu mere eller til at gøre deres bedste.