Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Menneskerettigheder

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Menneskerettigheder. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Menneskerettigheder

  • Begrebet menneskerettighed kan variere fra sted til sted og over tid, men det dækker over en række rettigheder, som man mener, er grundlæggende for mennesker.
  • Dette er blandt andet formuleret i FN’s menneskerettighedserklæring og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. De menneskerettigheder vi kender i dag blev fastlagt og nedskrevet efter Anden Verdenskrig for at beskytte individet efter de overgreb, der fandt sted under krigen.
  • Foredrag om menneskerettigheder handler enten om de historiske aspekter eller det kan benyttes som debatskabende arrangementer omkring rettigheder – og hvor samfundet er på vej hen.
  • Foredrag om menneskerettigheder er velegnede til både oplysningsforbund, men også andre grupper kan have glæde af et foredrag om menneskerettigheder.