Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Medier

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Medier. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Medier

  • Her finder du foredrag om medier og presse. Det er en grundlæggende del af det moderne samfund. Her debatteres, formidles og argumenteres. Medierne benyttes i en lang række sammenhænge, herunder indenfor politik, markedsføring og kultur.
  • Medierne og pressen spiller en enorm rolle i promoveringen af forskellige synspunkter og personer. I Danmark har en stor del af mediedebatten omhandlet ytringsfriheden og dens eventuelle begrænsninger.
  • Foredrag om pressen vil typisk give et indblik i mediernes hverdag og beslutninger og samtidig give en række redskaber til at gøre sig mere bevendt i pressen og positionere sig selv eller en virksomhed i forhold til medier.
  • Foredrag om medier og presse er velegnede både til medier selv, der enten vil være skarpere på et eller flere punkter, men de kan også være velegnede til virksomheder eller grupper, der ønsker et indblik i mediernes arbejde.