Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Marketing

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Marketing. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Marketing

  • Her finder du foredrag om marketing og markedsføring. Marketing og markedsføring dække den proces, hvorved en virksomhed forsøger at afsætte sine produkter. Det kan være i form af massiv reklame og branding, online-strategier eller igennem direct marketing kampagner og viral markedsføring.
  • Foredrag om markedsføring og marketing er ofte fra eksperter på områderne, der igennem input kan guide en virksomhed eller organisation til at blive bedre til at promovere sig selv eller deres produkter.
  • Foredrag om marketing og markedsføring kan også være ment som inspiration fra virksomheder eller marketingschefer, der igennem cases kan inspirere til marketing-strategier. Bliv inspireret til at gennemføre effektive målbare kampagner. Foredrag om marketing og markedsføring kan give gode inputs til medarbejdere og ledelsen om marketing og markedsføring.