Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kundeservice

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kundeservice. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kundeservice

  • Her finder du foredrag om kundeservice. Hvordan kan god kundeservice give gevinst på bundlinjen og skabe et godt arbejdsmiljø, kundegrundlag og genkøbende kunder?
  • Og hvordan en dårlig kundeservice kan være katastrofal for selv den bedste virksomhed, hvis kunder ikke anbefaler virksomheden og kommer igen.
  • I foredrag om kundeservice sætter foredragsholderne fokus på kundeservice i en moderne hverdag, til tider set i perspektiver fra fremtidens udfordringer og muligheder. Ofte er foredragne både seriøse og humoristiske, og mange kan laver både som inspirerende foredrag og workshops. Foredrag om kundeservice er velegnede til eksempelvis virksomheder, der vil styrke medarbejderne i god kundeservice – og med et foredrag om kundeservice kan de få gode redskaber og værktøjer til det.