Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Krop og sjæl

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Krop og sjæl. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Krop og sjæl

  • Her finder du foredrag om krop og sjæl. Kroppen, sjælen og psyken er blevet fokusområde for rigtig mange foredrag, kurser og en generel interesse fra både medarbejdere og ledelse. Her findes en bred vifte af foredrag, der omhandler forskellige elementer af krop og sjæl.
  • Foredrag om krop og sjæl kan omhandle kroppens fysik og det gode livs vaner, og det kan have fokus på både motion og helse. Sundhed – både fysisk og psykisk – er af vital interesse både på det personlige plan men også organisatorisk og samfundsmæssigt.
  • Foredrag om krop og sjæl kan også handle om hjernen og psyken. Hvordan opretholdes det gode liv, og hvilke faldgruber indenfor eksempelvis misbrug findes også? Sidst er der også foredrag om glæde og arbejdsmiljø, der også er vigtig for både fysik og psyke.