Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Konflikter i verden

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Konflikter i verden. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Konflikter i verden

  • Konflikter har i hele menneskehedens historie præget historien og verdenen omkring os.
  • Især i Mellemøsten er i denne tid genstand for mange konflikter. Konflikter kan være i form af såvel terrorisme, opstand og direkte krig. I Mellemøsten er konflikterne typisk relateret til enten den vestlige verden eller Israel-Palæstina konflikten.
  • Der er dog også gennemgange og diskussion af tidligere tideres konflikter som eksempelvis Den Kolde Krig, opstandene i Østeuropa og det amerikanske engagement i en række lande i det tyvende århundrede.
  • Foredrag om konflikter i verden kan være af personer, der har oplevet konflikterne på tæt hold. Det kan eksempelvis være journalisten, der har rapporteret direkte fra de konfliktramte områder i Mellemøsten, men det kan også være den historiske del som eksempelvis tidligere tiders krige – både i og uden for Danmark.
  • Foredrag om konflikter i verden er velegnede både til uddannelsesinstitutioner men også til eksempelvis biblioteker og aftenskoler, hvor der kan være lagt op til debatterende aften.