Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kommunikation

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kommunikation. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kommunikation

  • Kommunikation er både i forbindelse med den sproglige kommunikation, men ikke mindst også kropsprog. Hvordan aflæse vi hinandens kropssprog og hvordan bliver vi bedre til at kommunikere? Igennem inspiration, øvelser og redskaber kan dette forbedres og øves. Foredrag om kommunikation kan give redskaber og fifs til hvordan man optimerer kommunikationen.
  • En god kommunikation kan forhindre mange konflikter, forbedre salg, skabe relationer og forøge arbejdsglæden og trivsel.
  • I foredrag om kommunikation er underholdningsværdier ofte meget høj, og der kan i mere eller mindre grad være involvering fra deltagerne.
  • Foredrag om kommunikation kan være velegnede til eksempelvis virksomheder, der vil styrke deres medarbejdere i kommunikation.