Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Kønsroller

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Kønsroller. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Kønsroller

  • Her findes der foredrag om køn/kønsroller. Foredrag som tager udgangspunkt i kønnenes forskellige tilgang i verdenen både i private og erhvervsmæssige sammenhænge.
  • I foredrag om køn og kønsroller bliver kønsroller diskuteret af foredragsholderen med udgangspunkt i de to køns forskellige værdisæt. Foredragene inddrager på forskellig vis historiske, sociologiske og politiske emner i debatten om køn og kønsroller. Det kan være om kvinder som ledere, men også hvordan kønsrollerne udspiller sig i dagens Danmark.
  • Foredrag om køn og kønsroller er typisk underholdende og debatskabende og er efterspurgt både til åbne foredrag, konferencer og for personale. Så med et foredrag om køn og kønsroller er der lagt op til en underholdende og debatrig aften.