Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om IT

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om IT. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: IT

  • IT omhandler den teknologiske udvikling, der er relateret til informationsstyring – både hos private og i større sammenhænge. To centrale begreber er her hardware, der er de fysiske komponenter og software, der er den programmeringsmæssige del.
  • Foredrag om IT og computere kan behandle disse emner, men har ofte et mere specifikt mål. Det er ofte i forbindelse med fremtidens computere og muligheder for virksomheder og private.
  • Bliv inspireret af eksperter og visionære – alle med viden om IT både i dag og i fremtiden. Foredrag om IT og computere kan være af personer, der har oplevet udviklingen på nært hold og som kan fortælle om oplevelser og erfaringer med det. Foredrag om IT og computere kan være gode til virksomheder, der vil have et bud på, hvordan den digitaliserede fremtid ser ud.