Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Israel og Palæstina

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Israel og Palæstina. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Israel og Palæstina

  • I 1948 blev staten Israel grundlagt og det har siden skabt et problemfyldt forhold til palæstinenserne, der boede i området før statens oprettelse og samtidig til de omkringliggende arabiske nationer.
  • Det har igennem den sidste halvdel af det tyvende århundrede skabt både krige og åbne konflikter udadtil samtidig med et anspændt forhold i selve landet med terrorisme og gengældelsesaktioner som en fast bestanddel af hverdagen i især byen Jerusalem.
  • Her finder du nogle af landets mest kompetente eksperter på området, som igennem foredrag kan oplyse om både historien og den aktuelle situation. Foredrag om Israel og Palæstina kan også være personlige fortællinger af journalisten, som har oplevet landet og befolkningen på nært hold og tæt fulgt den udvikling der har været. Det kan være velegnet for eksempelvis virksomheder, der enten har forretninger og handel i området eller skal til det, og som gerne vil vide mere om landet og kulturen.