Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Irak

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Irak. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Irak

  • Her finder du foredrag, der handler om Irak. Irak er en af de mest omtalte nationer igennem de sidste 20 år. Dette skyldes især tidligere præsident Saddam Hussein, der med overtagelsen af magten i 1979 indledte sit regime.
  • Internt i landet gennemførte han etniske udrensninger, og da han i 1991 angreb Kuwait, blev regimet tvunget tilbage af internationale styrker. I 2003 invaderede amerikanske styrker, med støtte af en håndfuld lande, Irak og afsatte Saddam Hussein fra magten – primært baseret på frygten for udviklingen af masseødelæggelsesvåben i landet.
  • Foredrag om Irak koncentrerer sig typisk omkring dets historie, kultur og situationen i verden. Foredrag om Irak kan også handle om personlige fortællinger – primært fra journalister, der har bevæget sig i området og rapporteret hjem.