Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Instruktion

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Instruktion. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Instruktion

  • Hvilke udfordringer er der forbundet med skabelsen af en film eller et teaterstykke, og hvordan får man det bedste resultat frem på en arbejdsplads, der er så markant anderledes, som det er at arbejde på en film eller et teater?
  • Den skæve tilgang kan være den inspiration, der er brug for på mere traditionelle arbejdspladser, eller det kan være historien om en konkret film eller instruktør, der samler folk til åbne arrangementer.
  • Foredragene er typisk skæve, sjove og inspirerende, da baggrunden er en vi alle kender, men kender meget lidt til.
  • Foredrag om instruktion kan også handle om en instruktørs tanker og ideer bag en udvalgt film eller teaterstykke.