Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Handicap

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Handicap. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Handicap

  • Handicap er en permanent fysisk eller psykisk sygdom, og her finder du foredrag om handicap. Hvilke udfordringer byder livet på som handicappet, og hvordan klarer man sig bedst? Dette gælder både for voksne og børn samt deres forældre, så de tidligt kan være med til at styrke børnenes udvikling og skabe nogle rammer, der kan forbedre deres livskvalitet.
  • Ofte kan det være vigtigt at få disse redskaber serveret fra en foredragsholder udefra.
  • Foredrag om handicap er også foredrag om livsglæde, motivation og kvalitet – foredrag der virker som inspiration for alle.
  • Foredrag om handicap kan også være en personlig fortælling af en handicappet person, eller af en som har det tæt inde på livet, og som fortæller deres personlige erfaring og oplevelser.