Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Fremtidsforskning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Fremtidsforskning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Fremtidsforskning

  • Fremtiden er svær at spå om, men flere kan via deres arbejde og forskning give et meget kvalificeret bud på, hvad vi kan forvente os på forskellige områder i fremtiden.
  • Det kan være om trends og tendenser, arbejdsmarkedet, organisationer, miljø og meget mere. Det kan også være om fremtiden indenfor forskellige brancher som eksempelvis den finansielle sektor og forsikringsbranchen.
  • Foredrag om fremtiden og af fremtidsforskere er uhyre populære – man kan få et indblik i fremtidens marked ud fra trends og tendenser i nutiden. Foredrag om fremtiden og fremtidsforskning kan være med til at give et indblik i, hvilke udfordringer vi måske står overfor i fremtiden, og dermed hvad man skal forberede sig på.