Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Forhandling

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Forhandling. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Forhandling

  • Forhandling kendes fra mange aspekter af hverdagen, hvor flere mennesker skal enes om en fælles løsning – lige fra store diplomatiske løsninger til hvem, der skal tage opvasken. Det er en ikke kamp om hvem der vinder, men et spørgsmål om samarbejde. Der tabes mange penge hvert år på grund af manglende forståelse for partnerskab om optimering af merværdi. Foredrag om forhandling kan være med til at mindske tabet og optimere forståelsen for forhandling.
  • Her er fokus på forhandlinger internt og eksterne i virksomheder – hvordan fremmer man bedst sin karriere og forhandler sig frem til flere fordele og bedre løn. Derudover er det en daglig disciplin for sælgere, mange topledere og andre.
  • Foredrag om forhandling kan inspirere og give konkrete redskaber til, hvordan du bliver en bedre forhandler og til, hvordan du får succes.