Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Film

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Film. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Film

  • Siden de levende billeder blev opfundet i slutningen af 1800-tallet har filmindustrien underholdt i hele verden. I starten var det billeder i sort og hvid og uden lyd, men siden da er der både kommet lyd, farve og filmindustrien har udviklet sig markant og bliver stadig bedre og bedre, og de seneste år har Danmark gjort sig bemærket i den internationale filmverden – både med skuespillere men også med danske film.
  • Foredrag om film kan være både af instruktører, manuskriptforfattere, skuespillere eller kritikere. Instruktører og manuskriptforfattere kan fortælle om specifikke film og give en masse underholdende historier fra arbejdet med en film.
  • Foredrag om film er velegnet både til skoler og andre uddannelsessteder, til offentlige institutioner som eksempelvis biblioteker og aftenskoler men også virksomheder kan have gavn af skuespilleren, der forklarer, hvordan man præsenterer sit stof og hvordan man bedst får lytterens opmærksomhed.