Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Familie

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Familie. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Familie

  • Der findes mange forskellige vinkler af foredrag indenfor familie og familieliv. Det kan være svært at få familielivet til at hænge sammen i en travl hverdag med både job og ønskebørn, og det kan et foredrag handle om, men det kan også være om hvordan børn bedst lærer i skole. Hvilken indlæringsform passer til dit barn?
  • Et foredrag om familie og familieliv kan det både være familievejlederen, der giver gode råd til, hvordan trivslen i familien bliver bedre samt fif til opdragelse i hverdagen. Men det kan også være børnelægen, der giver råd til børns trivsel og udvikling. Og hvordan håndterer man det bedst, hvis en skilsmisse banker på døren og der er børn i klemme?
  • Foredrag om familie og familieliv kan være gode i institutioner og skoler, hvor forældre kan få inspiration og værktøjer til, hvordan man bedre får hverdagen til at hænge sammen og får mere overskud i en travl hverdag.