Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Etikette

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Etikette. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Etikette

  • De fleste har hørt om Emma Gad – kvinden bag den gode opførsel og den korrekte etikette. Men god etikette og opførsel er ikke gammeldags, for det er stadig meget brugbart i hverdagen.
  • Foredrag om etikette kan handle om både, hvordan man forholder sig på arbejdspladsen – men også det helt enkle som hvad god opførsel er i hverdagen. Foruden etikette på arbejdspladsen, så er der foredrag om den gode etikette og opførsel til bryllupper og andre særlige ceremonier.
  • Den gode tone på arbejdspladsen er vigtig for et godt arbejdsmiljø, og hvis man er i kundekontakt er god service og etikette alfa omega. I et foredrag om etikette kan man få en lynlektion i Emma Gads takt og tone anno 2013.
  • Et foredrag om etikette er velegnet til både virksomheder, der vil have en bedre tone på arbejdspladsen eller i forretninger, men det er også velegnet til offentlige institutioner, hvor folk kan komme ind og blive klogere på takt og tone.