Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Erhverv og industri

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Erhverv og industri. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Erhverv og industri

  • Et foredrag om erhverv og industri kan dække mange aspekter. Flere og flere af foredragsholderne får øjnene op for vigtigheden af input fra eksterne eksperter og ledende forretningsudviklere og CEO’s.
  • Foredragsholderne giver saglig og underholdende information om ledelse, økonomi, markedsføring, integration på arbejdspladsen, motivation af medarbejderne, fremtidens teknologi og meget mere. Alt sammen elementer, der styrker den enkelte virksomhed.
  • Foredrag om erhverv og industri er karakteriseret ved at være målrettet virksomheder og organisationer, der ønsker input fra erhvervslivet.
  • Foredrag om erhverv og industri kan eksempelvis være personlige fortællinger om en forretningssucces, eller det kan være en historisk gennemgang af erhvervslivets udvikling.