Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Digte, digtere og poesi

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Digte, digtere og poesi. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Digte, digtere og poesi

  • Digte og poesi er ord arrangeret efter æstetiske og følelsesmæssige hensyn, som udtrykker sindsstemninger eller en historie
  • Digtere bruger ofte forskellige virkemidler som rytme og forskellige former for rim og vers.
  • Foredrag om digte, digtere og poesi kan både være egne værker, der læses op af forfatteren selv, hvor vedkommende fortæller både om tankerne bag og generelt om værkerne. Foredrag om digte, digtere og poesi kan ofte slutte af med en diskussion af en forfatter, et værk eller lignende. Men det kan også være foredrag med eksperter, som fortæller om kendte digtere.
  • Med et foredrag om digte, digtere og poesi egner sig godt til blandt andet oplysningsforbund som eksempelvis biblioteker, men kan også fungere på en uddannelsesinstitution, som led i undervisningen.
  • Der er stor mulighed for at blive grebet af nogle af landets største digtere.