Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Depression

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Depression. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Depression

  • Man mener, at op mod 15 procent af alle danskere på et eller andet tidspunkt i deres liv bliver ramt af en depression. Depression er ved at blive den tredjestørste sygdom i verden, og WHO mener, at allerede i 2020 vil det være den andenstørste sygdom i verden.
  • Foredrag om depression kan både være personlige erfaringer fra folk, der har været ramt af sygdommen, men det kan også være foredrag om, hvordan symptomerne, smerterne og behandlingsmulighederne er for folk, der lider af en depression.
  • Foredrag om depression kan give et indblik i, hvad det er folk, der er ramt af en depression, er ude for, og hvad man kan gøre for at hjælpe som pårørende.
  • Foredrag om depression er velegnet for både pårørende til både depressionsramte, pårørende eller folk der vil være klogere på denne sygdom.