Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Depression

Foredragsholdere om Depression

Depression kan efterhånden betegnes som en folkesygdom, da ca. hver femte eller sjette af os oplever symptomer på sygdommen i løbet af livet. Depression kan være et følge af andre tilstande som stress eller en svær periode i livet – men andre gange er der ingen bestemt grund.

Vores dygtige foredragsholdere går i dybden med den psykiske lidelse, fortæller, hvordan de selv er kommet over det, og giver deres bedste bud på, hvordan andre depressionsramte kan komme ud på den anden side.

Book den perfekte foredragsholder om depression

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder til dit arrangement. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om depression

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder til dit arrangement. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om depression (5)

Hjælp mig med at vælge
Dan Andersen

Dan Andersen

Stand-up komiker og Danmarks komikalske trubadur. Stand-up og foredrag om egne erfaringer med angst og depression.

Dan Andersen startede tilbage i 1997 med stand-up, og siden da har han været med i godt og vel alt, der er værd at tale om, når det kommer til dansk comedy. Fra første minut har han altid sit publikum i sin hule hånd, hvad end han holder...

Majbritt Maria Nielsen

Majbritt Maria Nielsen

Politisk samfundsdebattør, radiovært, satiriker og forfatter. Holder foredrag om sin bog: "Søsterskriftet".

Majbritt Maria Nielsen er en stærk stemme i den politiske samfundsdebat, når det kommer til kvindeliv og søstersolidaritet. Hendes tankevækkende foredrag, der tager afsæt i Majbritts kommende bog Søsterskriftet, handler om alt fra dating i en...

Johny Gammelgaard

Johny Gammelgaard

Foredragsholder og coach med hjernen på hjernen! En enkel og underholdende indføring i hjernens mekanismer

Johny Gammelgaard har en alsidig baggrund som både pædagog, neuropædagog og coach, men har de seneste 10 år beskæftiget sig indgående med hjernen, hvor han har undervist og holdt massevis af foredrag for medarbejdere og ledere på...

Jørn Henrik Olsen foredragsholder, forfatter, teolog og forsker

Jørn Henrik Olsen

Vidende ildsjæl, teolog, foredragsholder og forfatter - Foredrag om kreativitet, ledelse, kedsomhed, sorg og træthed.

Jørn Henrik Olsen tænker dybt om kreativitet, ledelse, kedsomhed, sorg, træthed og andre af livets smertepunkter. Han er teolog, ph.d., forsker – og specialiseret i formidlingens kunst. Derudover er Jørn Henrik Olsen en meget efterspurgt,...

Silas Holst foredrag

Silas Holst

Danser, sanger og performer - Foredrag om både dans, familie og om mobning samt følgerne heraf.

Evalueringerne taler for sig selv. Silas Holst fylder salene med sit nærvær og engagement, fanger sit publikum og giver stof til eftertanke med sine inspirerende foredrag om mobning og regnbuefamilier. Oplev et foredrag, som gør indtryk og giver...

Depression
5 ud af 5 stjerner

"Jeg er meget tilfreds med måden I følger op på. Og måden som ting hele tiden bliver bekræftet på. Man føler ikke på noget tidspunkt at man er glemt"

Novo Nordisk Aalborg

Om emnet: Depression

Depression

Man mener, at op mod 15 procent af alle danskere på et eller andet tidspunkt i deres liv bliver ramt af en depression. Depression er ved at blive den tredjestørste sygdom i verden. Hos WHO mener de, at allerede i 2020 vil det være den andenstørste sygdom i verden.

Foredrag om depression kan både være personlige erfaringer fra folk, der har været ramt af sygdommen. Men det kan også være foredrag om, hvordan symptomerne, smerterne og behandlingsmulighederne er for folk, der lider af en depression.

Foredrag om depression kan give et indblik i, hvad det er folk, der er ramt af en depression, er ude for. Det kan også give indblik i, hvad man kan gøre for at hjælpe som pårørende. Der kan være mange grunde til, at man bliver ramt af den psykiske lidelse. Det kan for eksempel skyldes stress. Derfor kan det være en god ide at se nærmere på, hvor depressionen kommer fra, så man kan forsøge at forbedre det. Stop stress ved for eksempel at udføre meditation for stress eller book et foredrag om emnet.

Foredrag om depression er velegnet for både pårørende til både depressionsramte og pårørende. Men det er også for folk, der vil være klogere på denne sygdom. Hos Athenas hjælper vi dig gerne med at vælge den helt rette foredragsholder til dit event og din organisation. Ved at finde det perfekte match er der større sandsynlighed for, at arrangementet bliver en succes både for publikum og foredragsholder.

Spørg på pris og dato