Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Dansk kultur

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Dansk kultur. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Dansk kultur

  • Foredrag om Dansk kultur kan være vidt forskellige. Det kan være konkrete emner som H. C. Andersen og hans eventyr til integration samt kunst og historie. Men det kan også være foredrag om den danske tradition. Hvad gør vi og hvorfor gør vi det? Eksempelvis kan et foredrag om dansk kultur handle om mødet med den, og sammenstødet mellem dansk kultur og den kultur, som forældrene har medbragt fra et andet land. Hvordan tackler man to forskellige kulturer, der møder hinanden?
  • Foredrag om dansk kultur kan også handle om, hvis der kommer børn ind i et ægteskab mellem to forskellige kulturer – hvilke traditioner skal føres videre og hvilke bliver overflødige?
  • Dansk kultur er et vidt begreb, og der er mulighed for at bruge et foredrag om dansk kultur både til at blive klogere, men også som et debatskabende oplæg.