Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om CSR

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om CSR. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: CSR

  • Virksomheder bruger CSR, eller Corporate Social Responsibility som det står for, til at markere deres sociale ansvar i en verden, hvor kundernes krav og meninger bliver stadig mere og mere vigtige.
  • CSR er en udbredt tendens, og blevet mere om mere almindeligt i takt med globaliseringen. CSR har både til formål at styrke forskellige tiltag som eksempelvis miljø, fattigdom og medarbejdertrivsel – og samtidig at skabe et renommé og brand for den pågældende virksomhed eller organisation, som kan være med til at styrke virksomhedens renommé, konkurrenceevne og indtjening.
  • Foredrag om CSR giver redskaber til, hvordan man kan gøre det – og historier om, hvordan andre succesfuldt har gjort det, og foredrag om CSR er gode til virksomheder, der vil beskæftige sig med det af forskellige årsager.